Přeborníci okresu

  • 1975
  • 1977
  • 1992
  • 2011

Poslední zápas

          Mistrovské utkání

             7. kolo 19.11.2016

    Dlouhoňovice - Litomyšl "B"

3:6

Nejbližší zápas

                         8. Kolo

                Pátek 25.11. 20:15

                  Stadion: Choceň

Voděrady - Dlouhoňovice

Aktuality

Aktuální rozlosování sezóny 2015-16 zde!

Archiv aktualit

Generální partneři

Banner

Partneři

vycom6.jpg

Facebook

V sobotu začíná nový ročník Oblastní ligy Tisk

iv10V sobotu od 16:30 odstartuje naše mužstvo novou sezónu 2014-15 na domácím ledě v Rychnově nad Kněžnou s Králíkami. Do letošního ročníku se přihlásilo 7 týmů, které změří síly tříkolově. Vítěz základní části postoupí přímo do semifinále play-off, ostatní projdou cestou přes čtvrtfinále, vše na dvě utkání.

Podobně jako v předcházejících letech budeme k domácím zápasům využívat rychnovský stadion, pokud počasí v zimě dovolí, tak i skutečný domácí stadion v Dlouhoňovicích. Do letošního ročníku Oblastní ligy se nepřihlásilo mužstvo Rychnova nad Kněžnou a Lanškrouna "B", nově přihlášený není bohužel nikdo. Mužstva tak čeká 18 zápasů v základí části, kde se potkají každý s každým třikrát. Poté jak už bylo avizováno v úvodu článku bude následovat play-off na dva zápasy, jako v loňském roce. 

Favoritem číslo jedna je asi bez debat choceňská rezerva, jejíž zápasy jsou často otázkou spíše kolik, než kdo. U dalších týmů těžko odhadovat, často bude záležet na aktuální formě, nebo v jakém složení se daný tým zrovna sejde. Mělo by ale platit, že může rozhodně porazit každý každého a zápasy by měly slibovat vyrovnané boje. 

Soupiska našeho mužstva doznala před letošní sezónou několika změn. V týmu jsme přivítali dvě nové tváře, útočníky Pepu Matyáše a Petra Doležala, kteří hned od úvodu přípravy do týmu i party skvěle zapadli. Osmadvacetiletý Pepa je původem z nekořské líhně a poslední roky hrával Lanškrounskou hokejovou ligu. Devatenáctiletý Petr si dal v posledních letech od hokeje úplně pauzu, ale dříve hrával za Opočno. Do přípravy naopak zatím z různých důvodů nezasáhli Pavel Víša, Honza Plundra, Tomáš Šilar, Tomáš Víša, Tomáš Hrabáček a jejich start či termín vstupu do sezóny je zatím nejistý. V jednom z přípravných zápasů si navíc přivodil zranění obránce Míra Keprta a pravděpodobně také zmešká úvodní zápasy. Nepravidelně, ale přesto více než v loňském roce, by měl být k dispozici David Baier. Brankářská dvojice a složení realizačního týmu zůstává ve stejném složení. 

Až samotná sezóna a jednotlivé zápasy ukážou, jak na tom opravdu daná mužstva jsou. My bychom určitě rádi znovu bojovali o medailové pozice, i když jsme si vědomi, že rozdíl mezi stupněmi vítězů a posledními místy v tabulce bude opravdu malý. Zda budeme úspěšní a podaří se nám navázat na umístění z loňského ročníku bychom se měli dozvědět nejpozději v polovině března příštího roku.