Přeborníci okresu

  • 1975
  • 1977
  • 1992
  • 2011

Poslední zápas

          Mistrovské utkání

             7. kolo 19.11.2016

    Dlouhoňovice - Litomyšl "B"

3:6

Nejbližší zápas

                         8. Kolo

                Pátek 25.11. 20:15

                  Stadion: Choceň

Voděrady - Dlouhoňovice

Aktuality

Aktuální rozlosování sezóny 2015-16 zde!

Archiv aktualit

Generální partneři

Banner

Partneři

vase_reklama1.jpg

Facebook

Ohlédnutí za vstupem do sezóny Tisk

fe01Během prvních devíti dní nové sezóny jsme odehráli tři naprosto rozdílná utkání, za kterými se stručně poohlédneme. Vše vypuklo minulou sobotu, kdy jsme i přes lehkou počáteční nervozitu zvládli vstup do sezóny a poradili si s kvalitním týmem Voděrad. Celkem se nám dařilo eliminovat útoky soupeře a vytvářet si vlastní šance.

Skvěle nás podržel také gólman a mohli jsme slavit první vítězství. Ve druhém kole jsme chtěli na úvodní zápas navázat a ještě vyladit souhru jednotlivých pětek. Bohužel jsme se za celý zapas nedostali do tempa a herní pohody. Nedařily se nám ani ty nejjednodušší přihrávky, i když jsme se většinou snažili právě o ty složitější, které už vůbec nekončily na našich hokejkách. Zaslouženě jsme tedy prohráli a paradoxně s herně nejslabším soupeřem z první trojice jsme nezískali ani bod. Po dvou dnech jsme nastoupili k derby se Žamberkem a tentokrát jsme rozhodně neměli v plánu navazovat na předchozí výkon. Naštěstí se nám to nepodařilo a pro oko diváka byl v Rychnově vidět opravdu tempo hokej, čemuž rozhodně napomohli fanoušci obou táborů. Z jasného vedení se nám podařilo dovést zápas až do samostatných nájezdů, ve kterých byli úspěšnější hosté. Vlastními chybami a obdivuhodnou vůlí soupeře se zápasem něco udělat jsme přišli o dva body. 

Sečteno podtrženo z devíti možných bodů máme čtyři. Měli jsme rozhodně na víc, ale sezóna je dlouhá a dle ostatních výsledků se potvrzují mnohé prognózy, že letos může bodovat opravdu každý s každým. Hranice úspěchu a neúspěchu je často tenká a mnohdy rozhodují maličkosti, nebo naopak úplně základní hokejové chyby.

(tp)