Přeborníci okresu

  • 1975
  • 1977
  • 1992
  • 2011

Poslední zápas

          Mistrovské utkání

             7. kolo 19.11.2016

    Dlouhoňovice - Litomyšl "B"

3:6

Nejbližší zápas

                         8. Kolo

                Pátek 25.11. 20:15

                  Stadion: Choceň

Voděrady - Dlouhoňovice

Aktuality

Aktuální rozlosování sezóny 2015-16 zde!

Archiv aktualit

Generální partneři

Banner

Partneři

babak5.jpg

Facebook

Hráčské změny před novou sezónou Tisk

dav02Jak již bylo avizováno, tak v mezisezónní přestávce opravdu došlo k několika změnám na soupisce mužstva. Největší letní posilou je jednoznačně velezkušený hráč Chocně Radek Adámek. Chocenští letos nepřihlásili "B" mužstvo do žádné z registrovaných soutěží, a tak se náš realizační tým rozhodl nabídnout tomuto skvělému hráči smlouvu.

Radek po krátké poradě se svým manažerem nabídku přijal a zapojill se hned do přípravy. Z výčtu posil je to však náš první a poslední nový hráč. Ostatní staronové tváře jsou posilami z vlastních zdrojů. Jedním z nich je náš zkušený obránce Tomáš Šilar, který loňskou sezónu z osobních důvodů vynechal a nyní se tak vrací k týmu. Další staronovou tváří je mladý utočník Petr Bříza, který před třemi lety přerušil svoji kariéru na registrované úrovni a nyní se k okresnímu hokeji vrací. Z hostování se také vrací další mladý útočník Láďa Podhájecký, který se chce poprat o místo v sestavě. Sečteno podtrženo, máme jednoho nového hráče na soupisce a tři navrátilce. Výčtem kvality hráčů jsme získali jednoho skvělého útočníka, který může nastupovat i v obraně, jedno zkušeného obránce a dva mladé útočníky, kteří na svou zlomovou sezónu stále čekají.

Na straně odchodů jsme utrpěli značné ztráty, slabou útěchou však je, že by neměly být ve většině případů dlouhodobého charakteru. V útoku se budeme muset obejít bez šikovného štírka Davida Baiera, který odjel za prací do zahraničí, čímž následuje své hokejové dvojče Michala Kováře, který bude ze stejného důvodu chybět již druhou sezónu. Značné ztráty jsme zaznamenali také v zadních řadách, když z osobních důvodů přerušili kariéru beci Martin Kočí a Tomáš Víša. Oba by se však měli do týmu vrátit, u druhého jmenovaného existuje určitá šance, že by se připojil k týmu ještě v průběhu letošní sezóny. Třetím bekem, který opouští mužstvo, je mladičký Míra Keprta, jenž bude hostovat v nově vzniklé juniorce Lanškrouna. Hostování v Lanškrouně bylo prodlouženo také nadějnému brankáří Ondrovi Šolcovi, který by měl být jedničkou v juniorské krajské lize. Tým opouští také útočník Marek Břehovský, který se do užšího výběru dosud neprosadil, a tak letos míří do týmu Forez v LHL. V brankovišti již nebudeme vídat Martina Weisse, kterému skončilo hostování. Posledním známým odchodem je útočník Michal Šegita, který ukončil svou dlouholetou kariéru.